My story

Wie
Miramosa is het alter ego van Bettina De Boever. Jarenlang scherpte ze haar uitstekend organisatievermogen als Project Manager bij. Dankzij haar efficiënte aanpak, uitgebreid netwerk en artistieke kronkel in haar hersenen, slaagt ze erin om van elk huwelijk, elk feest een zaligheid te maken. Elk feest! Groot of klein, traditioneel of lekker anders.

Waarom
Waarom je huwelijk of feest laten organiseren? Omdat die alleen maar geslaagd is als iedereen zorgeloos kan genieten. Jezelf inbegrepen. Door Miramosa in te schakelen haal je de stress van je schouders, creëer je tijd voor jezelf, je geliefde en je familie. Tijd om van elkaar te genieten en zorgeloos uit te kijken naar een gebeurtenis om nooit meer te vergeten. Dat ene memorabele moment.

Hoe
Miramosa houdt van puzzelen. Zo raapt ze jouw losse ideeën samen, voegt er ontbrekende stukken aan toe en werkt het geheel af met een fantastische strik. Omdat ze houdt van een unieke en gepersonaliseerde aanpak, durft ze al eens een puzzelstuk met een hoekje af neer te leggen.

Daarnaast schrijft Miramosa ook graag mee aan je levensverhaal. Zo wenst ze als betrouwbare partner elke grote stap, elke mijlpaal in je leven mee vorm te geven. Je creëert een hechte band, zodat je altijd op beide oren kan slapen.

Mini of maxi
Je laat de volledige planning, begeleiding en coaching over aan Miramosa of je opteert voor deeltrajecten. Heb je zelf veel ideeën? Dan treedt Miramosa graag op als jouw online coach. Bijkomend advies, extra tips en gouden raad helpen je zo vlug op weg.

Neem gerust vrijblijvend contact op.